Menü

Dubai Balayı Turu

Dubai Balayı Turu

Dubai Balayı Turu

Sevdiğinizle rüya gibi bir balayı yaşamak isterseniz yılın her ayı sıcak olan Dubai'yi tercih edebilirsiniz. Modern ve lüksün iç içe geçtiği oteller ve alışveriş merkezleriyle büyüleyen, yapay adalar, çöl safari ile asla sıkılmayacağınız bir tatil rotası.

Dubai'de balayı yapmak yılın her ayında mümkündür çünkü Dubai her zaman sıcaktır ancak yaz ayları çöl sıcağından dolayı hava durumunu kontrol ederek tatil planınızı yapabilirsiniz.

Dubai'de gezilebilecek bir çok yer vardır. Şehrin simgesi haline gelmiş Burj Khalifa, yelkene benzeyen ve yapay bir ada da bulunan Burj al-Arab, Palmiye Adası, Dubai Körfezi, Dubai Marina, Wild Wadi Su Parkı Dubai'de gezebileceğiniz başlıca yerler arasındadır. Dubai'ye gelmişken çöl safarisine katılıp değişik bir deneyim yaşayabilirsiniz.


Balayınızda Dubai'nin lüks otellerinde dünya mutfağının en güzel yemeklerini yiyebilirsiniz. Dubai mutfağı Lübnan yemeklerinin etkisi altında olup oldukça baharatlı ve acıdır. Dubai'de gece hayatı da oldukça renklidir. Otellerin gece klüpleri en çok tercih edilen yerlerdir.

Dubai Turu fırsat ve kampanyalar için sitemizi inceleyebilir ve unutulmaz bir balayı için rezervasyon yaptırabilirsiniz.

250