Menü

Global Village

Global Village

Global Village

Global Village Dubai
Dubai'deki eğlenceli, uluslararası karnaval tarzı alışveriş destinasyonunu keşfetmek için Global Village'i ziyaret edin!
Kasım ve Nisan ayları arasında açık olan Global Village, Dubai'deki diğerlerinden farklı olarak açık hava alışveriş merkezidir. Global Village'i diğer alışveriş yerlerinden ayıran eşsiz karnaval ortamıdır. Ziyaretçilerin gerçekten eğlenceli ve canlı bir ortamda alışveriş imkanı sunar.
Mağazalar, her biri dünyadaki belirli bir ülkenin ürünlerini ve eşyalarını satan sayısız küresel pavyona bölünmüştür. Şimdiye kadar, 30'dan fazla farklı ülkeyi temsil eden yaklaşık 30 muhteşem pavyon var. Ziyaretçiler her pavyonda pazarlık yapabilir ve genellikle çok indirimli fiyatlardan en kaliteli ürünleri alabilir.
Yemek ve Eğlence
Mekan, ziyaretçilerin dünyanın dört bir yanından gelen mutfakları tadabileceği çok çeşitli yemek seçenekleri ile de ünlüdür. Kültürel eğlence, Global Village deneyiminin bir parçası ve her köşesi, yeteneklerini sergileyen uluslararası müzisyenler, dansçılar ve sanatçılar ile dolu. Ayrıca Global Village'deki Fantasy Land'de heyecan verici fuar alanı gezileri de düzenlenmektedir.

 

250